Életre hangolva

A SENIOR LAKÓPARK sajátosságai és egyediségeként megteremtettük a kisállat tartás szabadságát, a különböző terápiás  egyéni és csoportos foglalkozások, programok szervezését. A cél, a lakóparkban nem az elvonulás, hanem az élet felé nyitás és annak megtartása. A saját főzési lehetőség, a nyüzsgő, de mégis nyugodt szállodai, üdülői környezet közelsége, harmonikus életteret biztosít a jövőben lakóinknak.  A biztonság, a békesség és a gondoskodás a lakóparkban való tartózkodás alatt minden percben érezhető az itt lakóknak.

SENIOR LAKÓPARK SOPRON

Senior lakóparkunk nyugat magyarországi egysége Sopronban, a hűség városában található. A festői környezetben, ősfás parkban, a felső Lőverekben található üdülő és lakópark komplexum a híres soproni szívszanatórium micro környezetének megfelelő tengerszint feletti elhelyezkedésével és csodálatos nyugalmával a hosszú és boldog életet nyújtja. A számos program lehetőségek közt Ausztria, Bécs közelsége, valamint a Fertő tó ad számos kirándulási, városlátogatási, hajókázási lehetőséget, amihez saját kisbusz transzfert biztosítunk.

A SENIOR LAKÓPARK minden lakrésze erkélyes, vagy kert kapcsolatos, elszeparált életterekkel és magas komfortfokozatú eszközökkel, berendezésekkel. Nálunk nem kell lemondania a kert, a konyha nyújtotta örömökről, annak ellenére, hogy szolgáltatásunkban az étkezés és ellátás teljes körűen biztosított.

SENIOR LAKÓPARK HARKÁNY

Dél Dunántúl kiemelkedő gyógyüdülőhelyén Harkányban, a gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található épület komplexumunk, mely helyet ad a gyógyulni vágyóknak, a családi programok szerelmeseinek. A gyógyító víz ölelése, több mint 180 éve visszavárja az egészségüket aktív módon megőrizni kívánó párokat és a hosszú élet ajándékának talizmánját rejti az a gyógy kincs, ami a SENIOR LAKÓPARK lakójának egy karnyújtásnyira lesz otthonától.
A messze földön híres dél dunántúli vendéglátás a borászat és a kulináris élmények gyöngyszemét is tartogatják Önnek a könynyen elérhető Siklósi és Villányi programok ígéretével. Lakóparkunkban saját kisbusz transzfer segíti az aktív programjainkat.

Apartmanjaink

A SENIOR LAKÓPARKOK - ban 1 szobás (2 ágyas), illetve 1 + 1 szobás 4 ágyas konyhás lakosztályok találhatóak. Az egyszobás apartmanok 30 m2, az 1+ 1 szobás lakosztályok 45 m2 alapterületűek.

Minden lakrészünkhöz külön, teljesen felszerelt konyha, saját zuhanyzós fürdőszoba és WC tartozik. A konyhák hűtőszekrénynyel, mosogatóval, gáz, vagy elektromos tűzhellyel ellátottak, a főzés saját ellátással is megoldható. Minden lakosztályunk teraszos, erkélyes, vagy kertkapcsolatos, kényelmes teraszbútorokkal felszerelve.
Minden lakrészünk légkondicionált, így Önnek igazán kiegyensúlyozott környezetet teremt.
Leendő lakóink, megszokott bútoraikat magukkal is hozhatják, vagy választhatják igényesen kialakított teljesen berendezett lakrészeink kényelmét is.

Luxus a Testnek

Ágyaink kókuszbetétes ágymatracokkal vannak ellátva. Luxus memóriahabos ágybetéteink külön igény szerint kérhetőek. Így az éjszakát is teljes komfortban töltheti, amely hozzájárul közérzetének és jó egészségi állapotának megőrzéséhez.