A család ereje

Mindannyian vágyunk arra, hogy életkorunktól függetlenül olyan családhoz tartozzunk, ahol szeretnek minket. Többen vagyunk ugyanakkor azok, akik már megtapasztalták, hogy a szeretet néha még a vérszerinti családban is csak látszólagos. Sajnos szinte mindannyian éreztük már, hogy még az is csalódást okozhat, akitől a legkevésbé várná az ember.  A mondás szerint senki nem válogathatja meg a vérszerinti családját, rokonait.

A SENIOR LAKÓPARKOK olyan környezetet és életvitelt teremt azoknak, akik életvitel szerint lakrészeinket választják otthonuknak, ahol egy új család tagjai lehetnek. A választás szabadsága most Önnek is megadja annak a lehetőségét, hogy egy új családot találjon, ahol Ön a család legfontosabb tagja. Számunkra egy küldetés létezik, hogy Ön az új családjával, vagyis a SENIOR LAKÓPARK lakóival alkotott családtagként boldog és békés életet éljen és mi kiszolgáljuk Önt.

Együtt üdül a család

Az idős kor sajátsága, hogy nehezen lehet összeegyeztetni a fiatalok és az idősebbek életvitelét, életritmusát és szokásait. Nos, ez Nálunk nem probléma. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a SENIOR CLUB HOTEL lakóját családtagja úgy látogassa meg, hogy együtt, de mégis külön lakrészben töltsék el idejüket, ami kényelmes és igazán sokoldalú programok megszervezésének lehetőségét adja. Alapszolgáltatásunk mellett, Önnek és családjának lehetősége van arra is, hogy az Ön SENIOR CLUB TAGSÁGA alapján, családja alacsony költségek mellett akár külföldön vakációzzon, a világ több ezer szállodája közül választva ki a legmegfelelőbb helyszínt.

Lakjon üdülve, üdüljön lakva!

Élménygazdag szabadidő

Az ország legcsodálatosabb helyein, Sopronban, Harkányban és a későbbiek során, Budapesten alakítunk ki olyan lakrészeket, melyek minden kényelemmel várják Önt. Egy és 1+1 szobás lakrészeink tetszés szerinti berendezéssel adnak helyt akár a megszokott bútorainak is, vagy választhat elegáns és kényelmes ajánlatunkból.

A SENIOR LAKÓPARK lakójaként Ön egy eddig nem ismert rendszer részeseként egész évben szinte üdülve lakik, és emellett lakva üdül, vagyis alapszolgáltatásunkhoz évente egy hét ingyenes üdülést kínálunk másik lakóparkunkban.